• SEE YOU

    IN COURT

Sentenced to enjoy yourself.

Wees veroordeeld om te genieten bij restaurant De Rechtbank. Gun jezelf een complete ervaring op deze locatie met uitkijk op de Dom. Vier je jubileum met een diner of doe inspiratie op tijdens meerdaagse vergaderevent met jouw collega's. Onze locatie is bij uitstek geschikt voor allerlei soorten ervaringen. Grootse locatie voor kleinschalige en persoonlijke momenten.

Veelzijdige locatie.

Een van de absolute krachten van De Rechtbank is haar veelzijdigheid: waan je op vakantie op ons prachtige terras, kom gezellig lunchen in de brasserie of geniet van bijzondere wijnspijs combinaties tijdens het diner in ons restaurant.

Van kleinschalige events tot grote feesten. In onze Vrouwe Justitia zaal organiseren we het hele jaar door evenementen, van huwelijken tot bedrijfsfeesten! 

Restaurant

De Rechtbank.

Van tijdloze klassiekers tot seizoensgebonden gerechten: onze menukaart is verrassend én gevarieerd. We bieden gerechten aan voor jong en oud, en zorgen ervoor dat het een echt feest op tafel wordt. Maak je bezoek compleet met een feestelijke cocktail of probeer nieuwe biertjes uit van onze bierkaart

Bezoek website

Ideaal voor groepen en partijen.

Of je nu iets te vieren hebt met vrienden, familie of collega’s, voor een groepslunch, groepsborrel of groepsdiner zit je bij De Rechtbank goed!

Midden in het centrum van Utrecht in de schaduw van de Dom. De Rechtbank is bestaat uit een souterrain, brasserie en restaurant met podium, die elk een eigen sfeer ademen. Ideaal voor een verjaardag, jubileum, promotie of gewoon gezellig samen zijn.

Lees verder >