• HOME FAR AWAY

    FROM HOME

Utrecht & Hilversum

Appartementen en studio's.

Onze ruime, volledig uitgeruste appartementen en studio’s zijn zo ingericht dat je je helemaal thuis voelt in Utrecht en Hilversum, of je een weekendje weg bent of voor langere tijd in de stad verblijft. 

Appartementen & studio's

Long & short stay.

Het vinden van een mooie en geschikte woning is vaak een flinke uitdaging, zeker in een leuke en populaire omgeving van Utrecht en Hilversum. Zoek je een tijdelijk verblijf, omdat je in het buitenland als expat werkt? Ben je op zoek naar tijdelijke huisvesting voor je werknemers of ben je op zoek naar een fijne woning voor jezelf? Een ding is zeker, wij bieden met 24/7 service 'a home away from home'.

Ons aanbod aan appartementen en studio's zijn divers te noemen door de locaties, faciliteiten en comfort. De centraal gelegen locaties in Utrecht zijn populair door het complete aanbod. Hilversum biedt echt een 'way of life' met een gym, food market, unieke algemene ruimtes en verhuur van elektische deelauto's. 

Utrecht City Apartments.

Meer dan 100+ ruime en smaakvol ingerichte appartementen in het bruisende centrum van Utrecht.
Een verblijf in Utrecht moet niet alleen functioneel zijn, maar vooral ook uniek en verrassend. Daarom selecteren we onze locaties met zorg en richten we deze stuk voor stuk met smaak in. Al onze locaties hebben dan ook een eigen unieke inrichting.

Bezoek website

Hilversum H-park.

Geschikt voor zowel short stay als permanente bewoning, 69 appartementen en studio's nabij het centrum van Hilversum.
De panden en het terrein van H-Park kennen een lange geschiedenis. Van oorsprong waren dit de fabrieken van Nivea-fabrikant Beiersdorf. Nadat deze begin jaren ’80 verhuisde, werd het pand betrokken door de NOS en later door de Hogeschool van de Kunsten. Ten tijde van de NOS zat het Omroepmuseum in het complex gevestigd. 

De appartementen en studio's zijn met smaak ingericht. Ook draait het hier om meer dan alleen wonen, de vele faciliteiten als oa een sportschool, food market, elektrische deelauto en de dynamische locatie geven een echt community gevoel.

Bezoek website