• BOUTIQUE

    HOTELS

LOCATIES

Get inspired.

Kleinschalige en unieke boutique hotels in het bruisende hart van Utrecht. Utrechts meest unieke hotels op een rijtje. Geen standaard hotels, maar kleinschalige boutique hotels met een rijke historie en gelegen in het centrum van Utrecht. 

Thuiskomen in Utrecht.

Of je nu naar Utrecht komt voor een romantisch weekend met je geliefde, een citytrip of een zakelijk verblijf. Het zijn allemaal perfecte redenen om deze prachtige stad te komen ontdekken. Onze hotels bevinden zich in het hart van de stad, de perfecte uitvalsbasis om Utrecht te verkennen. Kom bij ons thuis en geniet van de comfort en huiselijke design. Ga gerust nog even aan het werk in onze lounges en maak gebruik van onze heerlijke koffie & thee. En als je toch even buitenshuis wilt zoeken, zit je zo in een gezellige eetgelegenheid tussen de locals. 

Utrecht is al een schilderij op zich, al kan je ook de kunst opzoeken in de vele musea. Bezoek een groen park omringd door de singels en spreid je kleedje voor een picnic.

Utrecht Boutique Hotels.

Overnacht je bij een Utrecht Boutique Hotel, dan ervaar je de stad als een local en word je in de watten gelegd door een gepassioneerd team waarbij gastvrijheid door de aderen stroomt. Utrecht Boutique Hotels is jouw sleutel tot het echte Utrecht!

Boek jouw overnachting direct via onze website of neem contact met ons op voor de laagste prijsgarantie.

Bezoek website

Een verscheidenheid aan inspirerende locaties.

Wij hebben een verhaal, maar onze locaties hebben ook hun eigen verhaal. Zo is het Eye Hotel gevestigd in een 300 jaar oud herenhuis in het centrum van Utrecht dat jarenlang als Ooglijdersgasthuis heeft dienstgedaan. De beroemde Utrechtse professor Franciscus Cornelis Donders was hier tot 1883 directeur op de plek waar allerlei oogproblemen en kwalen werden behandeld.

De voormalige Rechtbank van Utrecht huisvest Court Hotel & restaurant De Rechtbank. Dit is de plek waar het recht gesproken werd en is volledig omgebouwd naar een sfeervol boutique hotel met restaurant.

De heren Grove & Hunfeld hebben de eerste Heeren- en kinderconfectie maatzaak geopend onder de naam: Magazijn 'De Dom' in 1895. Dit pand is een echte blikbanger van de Mariaplaats, met invloeden uit Parijs. The Hunfeld is een eerbetoon aan deze heren met een stoer design dat terugblikt op deze tijd.