• LET'S

    MEET

Veelzijdige locatie

Meetings & Events.

Een unieke monumentale locatie in het voormalig Gerechtshof van Utrecht. Voor een vergadering, borrel, brainstormsessie, bedrijfsfeest, trouwfeest, event; alles is mogelijk bij De Rechtbank Utrecht!

Unieke locatie.

Midden in de bruisende Utrechtse stad beschikken wij met trots over een unieke locatie. Deze bestaat uit een restaurant, brasserie, groot terras, vergaderzalen en een feestzaal. Daarnaast beschikken wij over 30 prachtige hotelkamers en dat allemaal onder één dak!

Groups & Events

Feesten & partijen.

Onze Vrouwe Justitiazaal is een prachtige sfeervolle ruimte gelegen in het souterrain. Deze zaal is geschikt voor feesten en particuliere events tot 250 personen. Uniek in Utrecht!
Dankzij de ruimte in de zaal en verplaatsbaar meubilair, kunnen wij voor elk type evenement de gewenste opstelling klaarzetten. 

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om vanuit een walking dinner direct over te gaan in een knalfeest zonder dat er tussendoor omgebouwd hoeft te worden.

Bezoek website

Utrecht City Meetings

Let's meet.

Een vergadering, borrel, presentatie, trainingen, lunch of brainstormsessie; alles is mogelijk bij De Rechtbank!

Wij leveren directe en persoonlijke service van begin tot eind. Wanneer wij u ontvangen hebben bij de receptie kunt u verzamelen in onze brasserie voor een kop koffie. De zalen zetten wij klaar in de gewenste opstelling en gedurende uw bezoek verzorgen wij een tal van mogelijkheden aan catering.

Inspirerende, full service ruimtes en onze kenmerkende down-to-earth en heldere aanpak zorgen gegarandeerd voor een succesvolle bijeenkomst, zowel voor één als voor meerdere dagen.

Bezoek website